Προϊόντα

Οι αυτόματες συρόμενες γυάλινες πόρτες συνιστούν μία από τις προσωπικές επιτυχίες της Υαλεμπορικής Κρήτης. Πρόκειται για μία από τις πρώτες κατασκευές που υπογράφει με γνώμονα πάντα τα υψηλότερα ποιοτικά standards τόσο ως προς τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά της μέρη, όσο ως προς τις πρώτες ύλες της.
Ιδιαιτερότητα της ημιαυτόματης πόρτας συνιστά η άμεση επιστροφή στην αρχική της θέση, δίχως να χρειάζεται η οποιαδήποτε ενέργεια του χρήστη.
Μια από τις πιο σύγχρονες κατασκευές, προσωπική επιτυχία της Υαλεμπορικής Κρήτης. Ανεξάρτητα φύλλα φυσαρμόνικας με:
Μια από τις πιο σύγχρονες κατασκευές, προσωπική επιτυχία της Υαλεμπορικής Κρήτης. Ανεξάρτητα φύλλα φυσαρμόνικας με:
Μια από τις πιο σύγχρονες κατασκευές, προσωπική επιτυχία της Υαλεμπορικής Κρήτης. Αλληλένδετα φύλλα φυσαρμόνικας με:
Πρόκειται για δική μας δημιουργία που ήρθε να ταράξει τα νερά στον χώρο της κατασκευαστικής του Υάλου.

Προσαρμοσμένη στα μέτρα και τις απαιτήσεις του χώρου σας, εξασφαλίζει μέγιστη στιβαρότητα, ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο.
Συρόμενη ντουζιέρα με λεπτό προφίλ ανοδιωμένου αλουμινίου: προσφέρει απόλυτη στεγάνωση, 100% ασφάλεια και ασυναγώνιστο design.
Το σταθερό ντουζιέρας αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για κάθε μπάνιο. Διατίθεται σε κάθε διάσταση που απαντά στον εκάστοτε χώρο. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα προσφέροντας 100% ασφάλεια.
Best Seller

Συρόμενη ντουζιέρα που συνδυάζει ταυτόχρονα ασυναγώνιστο design και 100% ασφάλεια. Αναλόγως τις διαστάσεις του μπάνιου σας, διατίθεται είτε σε δύο είτε σε τρία φύλλα.
Σε γωνιακές ντουζιέρες προτείνεται γωνιακή τετράφυλλη καμπίνα με δυο σταθερά φύλλα στις άκριες και δύο συρόμενα στο κέντρο για μέγιστο άνοιγμα εισόδου.