Υαλεμπορική Κρήτης - Ντουζιέρα ανοιγόμενη με αλουμίνιο

Ανοιγόμενη Ντουζιέρα με Αλουμίνιο

Πρόκειται για δική μας δημιουργία που ήρθε να ταράξει τα νερά στον χώρο της κατασκευαστικής του Υάλου.

Προσαρμοσμένη στα μέτρα και τις απαιτήσεις του χώρου σας, εξασφαλίζει μέγιστη στιβαρότητα, ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο.
Χαρακτηριστικά κατασκευής

Ανοιγόμενη Ντουζιέρα με Αλουμίνιο

Πρόκειται για δική μας δημιουργία που ήρθε να ταράξει τα νερά στον χώρο της κατασκευαστικής του Υάλου.

Προσαρμοσμένη στα μέτρα και τις απαιτήσεις του χώρου σας, εξασφαλίζει μέγιστη στιβαρότητα, ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο.
Χαρακτηριστικά κατασκευής

Περιγραφή προϊόντος

Μέλημα της Υαλεμπορικής Κρήτης, σε όλο το φάσμα των κατασκευών της, υπήρξε πάντα ο συνδυασμός 100% ασφάλειας και ασυναγώνιστου design ώστε να ικανοποιείται κάθε προσδοκία.

Η κατασκευή μίας καμπίνας μπάνιου συνιστά μία ιδιαίτερα προσωπική περίπτωση και επιλογή, εξαρτώμενη τόσο από την αρχιτεκτονική του χώρου σας όσο από το στυλ και το ύφος που θέλετε να προσδώσετε στο περιβάλλον σας.

Βαδίζοντας αισίως στα 50 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας, με την βοήθεια της εμπειρίας και του εξειδικευμένου προσωπικού που μας χαρακτηρίζει, μετράμε αναρίθμητες επιτυχίες στο χώρο του μπάνιου και της ντουζιέρας σας. Συγκεκριμένα διαθέτουμε 5 δικούς μας τύπους διαμόρφωσης του ντουζ και της μπανιέρας σας, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε σε κάθε εξατομικευμένη περίπτωση αναλόγως τις επιταγές και τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Παράλληλα, είμαστε πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί ούτως ώστε να καταλήξουμε στον ιδανικό τύπο κατασκευής που απαντά στον χαρακτήρα του μπάνιου σας.

* Πρόκειται για μερικά από τα πολύ προσωπικά λεπτά της ημέρας μας, ας μην τα αφήσουμε στην τύχη τους καθώς με την σωστή επιλογή απολαμβάνετε το μπάνιο σας άφοβα, δεν ανησυχείτε για ενδεχόμενες υδρορροές, επενδύοντας ανενόχλητα στον εαυτό σας.*

Αναλυτικότερα:

Διαθέτει λεπτό προφίλ αλουμινίου περιμετρικά των κρυστάλλων της κατασκευής μεταξύ γκάμας χρωμάτων αναλόγως τις ανάγκες και τις διαθέσεις. Πρόκειται για μία εξαιρετικά στιβαρή και ταυτόχρονα υδροφοβική κατασκευή που απαντά με επιτυχία στο νερό λόγω χρήσης:

  • ανοδιωμένου αλουμινίου -> μία ηλεκτροχημική διαδικασία που το καθιστά ανθεκτικό σε οποιαδήποτε διάβρωση
  • triplex κρυστάλλων ασφαλείας -> σε ενδεχόμενο σπάσιμο παραμένουν κολλημένα στην μεμβράνη τους φροντίζοντας για την ασφάλειά σας μέχρι την αντικατάστασή τους από εμάς.
  • Δεν θρυμματίζουν
  • Δεν πέφτουν από την θέση τους
  • Δεν κινδυνεύετε σε καμία περίπτωση να τραυματιστείτε. Ακόμη διαθέτει ανοξείδωτες βίδες και πύρο, ειδικά λάστιχα στεγάνωσης και μεντεσέδες από ανοδιωμένο προφίλ αλουμινίου.
  • υπάρχει δυνατότητα επιλογής πόμολου μεταξύ γυάλινου που τοποθετείται μέσω της τεχνικής του laser και πόμολου αλουμινίου προσκολλημένο στο αλουμίνιο της κατασκευής.

Disclaimer

  1. Πάνω απ’όλα μέλημά μας είναι η ασφάλειά σας στο 100%. Στην περίπτωση των κατασκευών μας, και δη στην περίπτωση της ντουζιέρας ο μόνος τρόπος αυτό να επιτευχθεί είναι η χρήση αποκλειστικά TRIPLEX κρυστάλλων ασφαλείας. Στην Υαλεμπορική Κρήτης προσαρμόσαμε τα προϊόντα μας με γνώμονα αυτή την ανάγκη ώστε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να μην υπάρχει άλλη επιλογή.
  2. Ανοδίωση ≠ Ηλεκτροστατική
    • Προσοχή στις επεξεργασίες του αλουμινίου. Στην περίπτωση της ηλεκτροστατικής πρόκειται για μία επιφανειακή πρακτική που δεν μπορεί στο ελάχιστο να ανταγωνιστεί την ασφάλεια και ανθεκτικότητα της ανοδίωσης σε κάθε συνθήκη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.cbf.gr
  3. Συστήνεται η επικάλυψη των κρυστάλλων με υγρό κατά των αλάτων με στόχο τον ευκολότερο καθαρισμό και την αποφυγή δημιουργίας και συντήρησης ενοχλητικής όψης στις κατασκευές σας.

Video Gallery

Media Gellery