Υπηρεσίες

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις, τις παροχές και την εγγύηση των κατασκευών μας στον χρόνο, χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρίας μας.

Εγγύηση και αντοχή στον χρόνο

Αξεπέραστη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών

Χαρακτηριστικό μας γνώρισμα συνιστά η εγγύηση μακροχρόνιας λειτουργίας όλων μας των κατασκευών από την ημέρα της τοποθέτησης,

τεχνικη υποστηριξη - ανταλλακτικα

Το κατάστημά μας είναι πλήρως εξοπλισμένο σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας κατόπιν εκτενούς μελέτης και έρευνας. Όλη μας η ποικιλία υλικών και εξαρτημάτων έχει απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη σκόνη.

Συνεργεια

Η εμπειρία χρόνων έχει οδηγήσει στη στελέχωση μιας εξειδικευμένης ομάδας καθιστώντας την ικανή να ανταπεξέλθει σε κάθε περίπτωση.

Συνεργεία - υπηρεσίες

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού της Υαλεμπορικής Κρήτης είναι ο λόγος που μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις στελεχώνοντας μία σπουδαία ομάδα τόσο κατασκευής όσο και τοποθέτησης. Κατόπιν ακριβής εκτίμησης του χώρου σας από το συνεργείο τοποθέτησης, αναλαμβάνει η ομάδα κατασκευής για την υλοποίηση των προϊόντων σας. Ακολουθεί η εγκατάσταση συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα έπειτα από τηλεφωνική μας επικοινωνία. Στόχος όλης της ομάδας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη τόσο σε πρώιμο στάδιο, όσο και κατά το after-sales service. Το προσωπικό μας είναι καθόλα έμπειρο και πρόθυμο να σας προτείνει την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση αναλόγως την περίπτωσή σας.

Τεχνική υποστήριξη - ανταλλακτικά

Το κατάστημά μας είναι πλήρως εξοπλισμένο σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξαρτήματα παντός τύπου κατόπιν εκτενούς μελέτης και έρευνας. Φροντίζουμε οτιδήποτε χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό των κατασκευών μας να έχει απεριόριστη αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και την σκόνη. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό, παρέχουν την ξεχωριστή ποιότητα που χαρακτηρίζει την Υαλεμπορική Κρήτης τόσα χρόνια στην αγορά, ικανή να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και περίπτωση ‘‘έκτακτης ανάγκης’’.
Υαλεμπορική Κρήτης - Εγγύηση υλικών και εγκατάστασης για αντοχή στον χρόνο

Εγγύηση στον χρόνο

Σε όλες τις κατασκευές και σε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται εγγύηση άρτιας λειτουργίας, τόσο σε ηλεκτρονικά, όσο σε μηχανικά μέρη, για 30 μήνες, από την ημέρα της τοποθέτησης, χαρακτηριστικό που μας έχει επιτρέψει να αναδειχθούμε και να ξεχωρίσουμε στον χώρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την άψογη πρώτη ύλη, αποτέλεσμα μελέτης, σας επιτρέπει να εφησυχάσετε για πολύ καιρό μετά την αγορά από το κατάστημά μας.