Υαλεμπορική Κρήτης - Διάφορες κατασκεύες

Διάφορες κατασκευές

Ρωτήστε μας για plexiglass, προστατευτικά - διαχωριστηκά, ανεμοφράκτες και όποια άλλη κατασκευή απαντά στις απαιτήσεις του χώρου σας.

Διάφορες κατασκευές

Ρωτήστε μας για plexiglass, προστατευτικά - διαχωριστηκά, ανεμοφράκτες και όποια άλλη κατασκευή απαντά στις απαιτήσεις του χώρου σας.

Περιγραφή προϊόντος

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

PLEXIGLASS: Διαφανείς επιφάνειες 4 χιλιοστών άριστης ποιότητας υλικών που ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στον επισταμένο καθαρισμό τους. Προτείνεται στήριξη σε βάση ανοδιωμένου λεπτού προφίλ αλουμινίου που υπόσχεται 100% αντοχή ανεξαρτήτου διάστασης(βλέπε σχετικές φωτογραφίες).

TRIPLEX ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Διαμορφωμένα σε μήκη και πλάτη που σας εξυπηρετούν σε κάθε περίπτωση με την βοήθεια ειδικών ανοξείδωτων στηριγμάτων. Παράλληλα προστίθεται κουπαστή λεπτού προφίλ αλουμινίου όπου προτιμάται και χρειάζεται. Πρόκειται για την πλέον υδροφοβική κατασκευή, αφού υπακούει επιτυχώς στον συχνό καθαρισμό. Προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.

ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ: Επιχειρήσεις, όπως καφετέριες, αρτοποιεία και εστιατόρια πολλές φορές έχουν ανάγκη από οριοθέτηση και προφύλαξη του χώρου τους εξωτερικά του καταστήματος. Λύση δίνουν οι κατασκευές των ανεμοφρακτών. Συνιστούν εξατομικευμένα αντιανεμικά χωρίσματα που προτείνονται σε χώρους όπου είναι απαραίτητη η προστασία κατά των ανέμων και του έντονου αιθέρα. Παράλληλα συνδυάζουν αισθητική και ασυναγώνιστο design ενισχύοντας την εικόνα της επιχείρησής σας, μη παρακωλύοντας την διέλευση του ηλίου και της εκάστοτε θέας. Πρόκειται για στιβαρή κατασκευή εφόσον αποτελείται από triplex κρύσταλλα ασφαλείας, ειδικά επεξεργασμένα παρέχοντας αντοχή και εγγύηση στον χρόνο. Μπορούν ακόμα να εγκατασταθούν με επιτυχία σε βεράντες, ταράτσες, παραλιακά καταστήματα, ακόμη να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Media Gellery