Υαλεμπορική Κρήτης - Ντουζιέρα συρόμενη με αλουμίνιο

Συρόμενη Ντουζιέρα με Αλουμίνιο

Συρόμενη ντουζιέρα με λεπτό προφίλ ανοδιωμένου αλουμινίου: προσφέρει απόλυτη στεγάνωση, 100% ασφάλεια και ασυναγώνιστο design.
Χαρακτηριστικά κατασκευής

Συρόμενη Ντουζιέρα με Αλουμίνιο

Συρόμενη ντουζιέρα με λεπτό προφίλ ανοδιωμένου αλουμινίου: προσφέρει απόλυτη στεγάνωση, 100% ασφάλεια και ασυναγώνιστο design.
Χαρακτηριστικά κατασκευής

Περιγραφή προϊόντος

Η κατασκευή μίας καμπίνας μπάνιου συνιστά μία ιδιαίτερα προσωπική περίπτωση και επιλογή, εξαρτώμενη τόσο από την αρχιτεκτονική του χώρου σας όσο από το στυλ και το ύφος που θέλετε να προσδώσετε στο περιβάλλον σας. Μέλημα της Υαλεμπορικής Κρήτης, σε όλο το φάσμα των κατασκευών της, υπήρξε πάντα ο συνδυασμός 100% ασφάλειας και ασυναγώνιστου design ώστε να ικανοποιείται κάθε προσδοκία.

Βαδίζοντας αισίως στα 50 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας, με την βοήθεια της εμπειρίας και του εξειδικευμένου προσωπικού που μας χαρακτηρίζει, μετράμε αναρίθμητες επιτυχίες στο χώρο του μπάνιου και της ντουζιέρας σας. Συγκεκριμένα διαθέτουμε 5 δικούς μας τύπους διαμόρφωσης του ντουζ και της μπανιέρας σας, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε σε κάθε εξατομικευμένη περίπτωση αναλόγως τις επιταγές και τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Παράλληλα, είμαστε πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί ούτως ώστε να καταλήξουμε στον ιδανικό τύπο κατασκευής που απαντά στον χαρακτήρα του μπάνιου σας.

*Πρόκειται για μερικά από τα πολύ προσωπικά λεπτά της ημέρας μας, ας μην τα αφήσουμε στην τύχη τους καθώς με την σωστή επιλογή απολαμβάνετε το μπάνιο σας άφοβα, δεν ανησυχείτε για ενδεχόμενες  υδρορροές, επενδύοντας ανενόχλητα στον εαυτό σας.*

Χαρακτηριστικά Συρόμενης με αλουμίνιο

Πρόκειται για δική μας δημιουργία που ήρθε να ταράξει τα νερά, και κυριολεκτικά και μεταφορικά, στον χώρο της κατασκευαστικής του Υάλου. Και αυτό γιατί εξασφαλίζει μέγιστη στιβαρότητα, ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο. Διαθέτει λεπτό προφίλ αλουμινίου περιμετρικά των κρυστάλλων της κατασκευής, μεταξύ γκάμας χρωμάτων αναλόγως τις ανάγκες και τις διαθέσεις. Μάλιστα δρόμος αλουμινίου στο ύψος της κατασκευής είναι υπεύθυνος για την κίνηση και την λειτουργικότητά της.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά στιβαρή και ταυτόχρονα υδροφοβική κατασκευή που απαντά με επιτυχία στο νερό λόγω χρήσης:

  • ανοδιωμένου αλουμινίου -> μία ηλεκτροχημική διαδικασία που το καθιστά ανθεκτικό σε οποιαδήποτε διάβρωση
  • triplex κρυστάλλων ασφαλείας -> σε ενδεχόμενο σπάσιμο παραμένουν κολλημένα στην μεμβράνη τους φροντίζοντας για την ασφάλειά σας μέχρι την αντικατάστασή τους από εμάς
  • Δεν θρυμματίζουν
  • Δεν πέφτουν από την θέση τους
  • Δεν κινδυνεύετε σε καμία περίπτωση να τραυματιστείτε. Ακόμη διαθέτει ιταλικές-βαρέου τύπου ρόδες, απόλυτης αντοχής και δύναμης, δικής μας επιμέλειας και παραγωγής, και ειδικό πλαστικό οδηγό για την αποτροπή διαρροής νερών, μεταξύ σταθερού και συρόμενου φύλλου.

Disclaimer

  1. Πάνω απ’όλα μέλημά μας είναι η ασφάλειά σας στο 100%. Στην περίπτωση των κατασκευών μας, και δη στην περίπτωση της ντουζιέρας ο μόνος τρόπος αυτό να επιτευχθεί είναι η χρήση αποκλειστικά TRIPLEX κρυστάλλων ασφαλείας. Στην Υαλεμπορική Κρήτης προσαρμόσαμε τα προϊόντα μας με γνώμονα αυτή την ανάγκη ώστε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να μην υπάρχει άλλη επιλογή.
  2. Ανοδίωση ≠ Ηλεκτροστατική
    • Προσοχή στις επεξεργασίες του αλουμινίου. Στην περίπτωση της ηλεκτροστατικής πρόκειται για μία επιφανειακή πρακτική που δεν μπορεί στο ελάχιστο να ανταγωνιστεί την ασφάλεια και ανθεκτικότητα της ανοδίωσης σε κάθε συνθήκη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.cbf.gr
  3. Συστήνεται η επικάλυψη των κρυστάλλων με υγρό κατά των αλάτων με στόχο τον ευκολότερο καθαρισμό και την αποφυγή δημιουργίας και συντήρησης ενοχλητικής όψης στις κατασκευές σας.

Media Gellery