Υαλεμποροική Κρήτης - Ανοιγομένη ντουζιέρα χωρίς αλουμίνιο

Ανοιγόμενη Ντουζιέρα Χωρίς Αλουμίνιο

Ανοιγόμενη ντουζιέρα ασυναγώνιστου design. Προσφέρει μίνιμαλ αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
Χαρακτηριστικά κατασκευής

Ανοιγόμενη Ντουζιέρα Χωρίς Αλουμίνιο

Ανοιγόμενη ντουζιέρα ασυναγώνιστου design. Προσφέρει μίνιμαλ αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
Χαρακτηριστικά κατασκευής

Περιγραφή προϊόντος

Η κατασκευή μίας καμπίνας μπάνιου συνιστά μία ιδιαίτερα προσωπική περίπτωση και επιλογή, εξαρτώμενη τόσο από την αρχιτεκτονική του χώρου σας όσο από το στυλ και το ύφος που θέλετε να προσδώσετε στο περιβάλλον σας. Μέλημα της Υαλεμπορικής Κρήτης, σε όλο το φάσμα των κατασκευών της, υπήρξε πάντα ο συνδυασμός 100% ασφάλειας και ασυναγώνιστου design ώστε να ικανοποιείται κάθε προσδοκία.

Βαδίζοντας αισίως στα 50 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας, με την βοήθεια της εμπειρίας και του εξειδικευμένου προσωπικού που μας χαρακτηρίζει, μετράμε αναρίθμητες επιτυχίες στο χώρο του μπάνιου και της ντουζιέρας σας. Συγκεκριμένα διαθέτουμε 5 δικούς μας τύπους διαμόρφωσης του ντουζ και της μπανιέρας σας, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε σε κάθε εξατομικευμένη περίπτωση αναλόγως τις επιταγές και τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Παράλληλα, είμαστε πάντα διαθέσιμοι και πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί ούτως ώστε να καταλήξουμε στον ιδανικό τύπο κατασκευής που απαντά στον χαρακτήρα του μπάνιου σας.

*Πρόκειται για μερικά από τα πολύ προσωπικά λεπτά της ημέρας μας, ας μην τα αφήσουμε στην τύχη τους καθώς με την σωστή επιλογή απολαμβάνετε το μπάνιο σας άφοβα, δεν ανησυχείτε για ενδεχόμενες υδρορροές, επενδύοντας ανενόχλητα στον εαυτό σας.*

Χαρακτηριστικά ανοιγόμενης χωρίς αλουμίνιο:

Η παραπάνω περίπτωση συνιστά από τις παλαιότερες προτάσεις στον χώρο του γυαλιού. Αδιαμφισβήτητα έχει υπάρξει από τις πιο minimal επιλογές καθώς διαθέτει μονάχα μεντεσέδες που επιτρέπουν την κίνηση της κατασκευής, επομένως securit κρύσταλλα αφού είναι τα μόνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις που το τζάμι χρειάζεται να τρυπηθεί παραδείγματος χάριν, όπως εδώ, με στόχο να φιλοξενήσει τον μεντεσέ.

Συμβουλή:

  1. Συστήνεται η επικάλυψη των κρυστάλλων με υγρό κατά των αλάτων με στόχο τον ευκολότερο καθαρισμό και την αποφυγή δημιουργίας και συντήρησης ενοχλητικής όψης στις κατασκευές σας.

 

Media Gellery