από το 1970

Υαλεμπορική Κρήτης

Ιδρύθηκε από τον πατέρα Νικόλαο Γεωργακάκη απασχολούμενη κυρίως από διπλά και ηχοθερμομονωτικά τζάμια. Σύντομα ανέλαβαν οι γιοι του, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην αύξηση των υπηρεσιών κατόπιν μελέτης και έρευνας.

Χρονιά Ορόσημο – 2000

Ενασχόληση με τον κατασκευαστικό τομέα

απο τον Παύλο Γεωργακάκη, για πρώτη φορά στην Κρήτη ξεκινά η παραγωγή μίας σειράς δικών της κατασκευών από αλουμίνιο και γυαλί ή σκέτο γυαλί, άριστης τεχνικής και ποιότητας εξαρτημάτων, ικανές να ανταγωνιστούν την εγχώρια αλλά και την διεθνή αγορά. Φαίνεται πως τα χρόνια σπουδής και αναζήτησης απέδωσαν καρπούς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα συνιστούν τα εξής:

Πρώτη και πρωτοπόρα

Αυτό που μας ξεχωρίζει στην αγορά έχοντας εκτοξεύσει τον πήχη ψηλά είναι η άριστη ποιότητα, η απεριόριστη εγγύηση στον χρόνο, καθώς επίσης η συνέπεια σε όσα υπόσχεται.

Δείτε επίσης στο www.cbf.gr.

etairiko profil 1

Όλα ξεκίνησαν από το μηδέν

Μέσω της αυτοδημιούργητης παρουσίας της στον κατασκευαστικό χώρο έχει κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση στις ζωές των πελατών που την εμπιστεύονται, ανάμεσά τους μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων σε Κρήτη και άλλα νησιά της Ελλάδος, καταστήματα και υπηρεσίες ευρέος φάσματος.

ο Επαγγελματισμός, η Μεθοδικότητα και η Υπευθυνότητα που διακρίνει  τους ανθρώπους της, την έχει καθιερώσει εκτός από την χώρα μας και στο εξωτερικό: σε Ντουμπάι, Βέλγιο, Ρουμανία, Αλβανία μέσα από πρόσφατες συνεργασίες.

Υαλεμπορική Κρήτης - Συνεργεία & Υπηρεσίες

Η πώληση των προϊόντων

γίνεται τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική τιμή. Στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη τόσο κατά την πώληση όσο και κατά το after sales service.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας μέσα απο αριθμούς

+
Χρόνια λειτουργίας
+
Καταστήματα & ξενοδοχεία
+
δικές μας κατασκευές

“Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση, μα πάνω απ’όλα για την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα.”